Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Δημοτικές Εκλογές 2010

Πριν τρεις Κυριακές, μου τηλεφώνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Δεμερτζής. Συζητήσαμε για τα των επερχόμενων εκλογών και μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του! Αιφνιδιάστηκα στην αρχή. Με τιμούσε ιδιαίτερα αυτή του η πρόταση. Και, αφού το σκέφτηκα αρκετά, το αποφάσισα. Ήταν η στιγμή. Γιατί ο νέος Δήμος χρειάζεται ανθρώπους απαλλαγμένους από δεσμεύσεις και βαρίδια. Γιατί ο νέος Δήμος θέλει μια νέα δύναμη. Γιατί ο νέος Δήμος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, με όραμα, όρεξη και διάθεση για πολλή δουλειά.
Σε αυτή την εκλογική μάχη ΔΕΝ κρίνεται η κεντρική πολιτική εξουσία, αλλά οι τοπικοί άρχοντες. Δεν κρίνεται η κυβέρνηση, αλλά όσοι διαχειρίστηκαν τις τύχες των Δήμων που πλέον συνενώνονται. Πλέον, ο δημότης, έχει την ευθύνη για τον τόπο του, για το αύριο της περιοχής του. Γνωρίσαμε και τους μεν και τους δε. Ήρθε η ώρα της αλλαγής! Είναι στο χέρι μας! Είναι στο χέρι σας!

Γιάννης Γ. Αγγέλου

1 σχόλιο:

Μανωλης είπε...

Σημερα που ειναι και Δευτερα κι εχει λαϊκη, μου ρχεται να παω να φωναξω "ποιος εδω ψηφισε Νικολαου;"...

Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιοι ψηφισαν τον μεγαλυτερο απατεωνα που περασε ποτε απο το Χολαργο. Που ζουνε αυτοι οι ανθρωποι; Ματια δεν εχουν; Αυτια δεν εχουν; Μυαλο δεν εχουν; Τι περιμενουν, να ερθει το κρατος και να κλεισει τον Δημο για να καταλαβουν ποσο λαμογιο ειναι ο Νικολαου; Σα δε ντρεπομαστε...