Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Αδιαφορία;

Πριν μια εβδομάδα ζήσαμε το δράμα της φωτιάς στο δασάκι της Ναυαρίνου, που τελικά επεκτάθηκε και κατέστρεψε όλο το δάσος μέχρι το νεκροταφείο. Η σιωπή ήταν ο καλυτερος σύμβουλος για όλα.
Μια εβδομάδα μετά, διαπιστώνω ότι η εγκληματική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το περιβάλλον, συνεχίζεται. Τι επιδιώκει; Σε τι αποσκοπεί;
Και για να γίνω περισσότερο κατανοητός. Πού βρίσκονται τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου; Αποψιλώσεις και καθαριότητες στα πάρκα είναι λέξεις άγνωστες. Απλά, στο πάρκο της 25ης Μαρτίου τοποθετήθηκε ακριβή περίφραξη και αυτό είναι όλο; Έχει προσέξει κ κος Δήμαρχος ότι το συγκεκριμένο πάρκο μπορεί να γίνει παρανάλωμα με μια κάφτρα τσιγάρου; Και δυστυχώς εκεί είναι κατοικημένη περιοχή με πολλές συνέπειες για τους κατοίκους.
Τότε πάλι θα μιλήσει για στουπιά ενισχύοντας τη θέση του ομοιδεάτη του υπουργού της Δημόσιας Τάξης;
Πού βρίσκεται το προσωπικό που πρέπει να διατηρεί τους χώρους καθαρούς; Αλλά, ξέχασα! Η προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές Εκλογές περασε εδώ και ένα χρόνο. Σε τρία χρόνια πάλι...
Για μια ακόμη φορά, απευθύνω έκκληση προς όλους όσους επιθυμούν, να συγκροτήσουμε ομάδες αφάλειας και περιφρούρησης κάθε έκτασης του Δήμου μας. Καλές οι εορτές και οι τελετές, αλλά προέχει η προστασία του περιβάλλοντος. Για όλους, για το παρόν και το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: