Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Φωτιές πάλι...

Έγιναν οι εκλογές και οι πυρκαιές μας επισκέπτονται πάλι. Χτες στην Ηλεία, σήμερα πάλι στο Χολαργό, το υπόλοιπο σημείο που είχε απομείνει. Δεν είναι και ο Πολύδωρας Υπουργός που είναι και γείτονας...
Και είναι ευτύχημα που σήμερα ο κύριος πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ηλεία. Γιατί θα παρακολουθήσει με κάθε λεπτομέρεια το καταστροφικό έργο της φωτιάς...
Εγώ, πάντως, περιμένω το Δήμαρχο Χολαργού να μιλήσει στα κανάλια. Κάποιο στουπί θα βρει να μας δείξει... Και επειδή ο περίφημος Βύρων δεν ήθελε να κάνει λοβοτομή, μήπως εμείς να κάνουμε; Πού είναι ο Ναύαρχος; Αλλά ξέχασα. Ο Ναύαρχος δεν ξέρει από φωτιές. Είναι του νερού και μάλιστα του γλυκού νερού!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που έπιασε φωτιά?

Μια κοινωνία για όλους είπε...

Αριστερά, πάνω από το γήπεδο του τέννις

GC είπε...

φίλε μου καλησπέρα (ή καλημέρα). επειδή βλέπω ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, λαμβάνω το θάρρος να σε ενημερώσω ότι από χθες το πολιτιστικό πόρταλ GoCulture.gr απέκτησε δικό του blog.
Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μας έκανες μια επίσκεψη στο site ή στο blog και μας άφηνες ένα μήνυμα για να μας πεις τη γνώμη σου. Αν κάτι δεν σ'αρέσει σε μας θα θέλαμε να το ξέρουμε.
Αν πάλι σου αρέσουμε, ίσως να μας έβαζες κι όλας στα αγαπημένα σου για να μας βοηθήσεις να γίνουμε λίγο γνωστοί; :-)
Φιλικά,
από το GoCulture